logo_web

Välkommen till

Inofficiell utställning för alla raser
Lördagen den 23 februari 2019.

Degerfors Brukshundklubb arrangerar inofficiell utställning för alla raser i ridhuset hos Karlskoga Ridklubb, Botorp, Karlskoga.

Nedan finns anmälningsformulär ->

Domarpresentationer ->

Avgift 220kr per hund. Insättes på Degerfors BK:s Plusgiro 6489874-5

Anmälan göres via formulär nedan.

Klasser:
Valp 4-9 månader
Vuxen från 9 mån – 8 år
Veteran från 8 år
Domare:
Renata Johansson grp 1 & 3
Jörgen Oinonen grp 4, 5, 6 och 10
Jenny Öhqvist grp 8
Pernilla Hallgren Pettersson grp 9
Tim Taylor grp 2 & 7

Upplysningar: 070 – 878 79 75

Mera information nedanför formuläret

Här kommer bland annat domarpresentationer ->.

Fina priser & rosetter!

Barn med hund anordnas..

Välkomna!

Katalog och parkering –  tillsammans 50:- kronor.

Betala helst i förväg, swisha på nummer:  123 401 8735

Går också bra att ha kontanter redo vid parkeringen.

Servering finns med kaffe/the, dricka, kaffebröd, hamburgare mm till förmånliga priser. Swish finns.

Starttider kommer lite närmare utställningen när vi vet lite bättre om hur många det blir.

Anmälningsformulär

—————————————————

#1 reCAPTCHA är till för att minska spam och att inte robotar ska kunna svara på formulären.
Det finns olika former för reCAPTCHA, exempelvis ett antal bilder där du ska klicka på de som
har något gemensamt. Exempelvis trafikbilder och du ska markera de som innehåller en vägskylt.
Finns olika. Finns också en variant där du bara markerar att du inte är en robot. Till och med att
det finns osynliga system.

#2  När du är  har skickat din anmälan, så scrolla upp en bit i rutan så ska du hitta en svarsbekräftelse.

Domare

Här kommer domarpresentationer allt eftersom vi får dem.

Jörgen Oinonen – Kennel Twyborn /

Jörgen Oinonen (Dömer grp 4, 5, 6 och 10)

Jörgen Oinonen – Kennel Twyborn / Jag har haft hundar sen barnsben och växte upp med schäfer, senare tillkom även tax i familjen. Min allra första hund som jag själv köpte var, när jag som 15 år köpte en schäfertik som följde mig under många år. I vuxen ålder har vi haft och har engelsk springer spaniel, pekingese, greyhound, tax och whippet i familjen. Idag består flocken av tre whippets och tre taxar. Sedan 2016 är jag även delägare i kennel Twyborn med uppfödning av whippet. Själv ställer vi ut mycket flitigt både i och utanför landet med stor framgång. Övrig fritid präglas även det av ett aktivt hundägande och med uppdrag inom flera hundklubbar, bland annat som ordförande för specialklubben Svenska Vinthundklubben de senaste 5 åren.