KURSANMÄLAN

Anmälningsformulär finns nedan

Läs detta först!

För närvarande är det GRATIS att gå kurs om du är medlem i Degerfors Brukshundklubb. Om du inte redan är medlem kan du bli det i samband med kursstart.

Anmälan kan göras innan du blir medlem. Ett alternativ är att du sätter in medlemsavgiften på plusgiro 648 98 74-5 , ange ditt namn och personnummer. Får du inte plats med informationen i meddelanderutan, skicka ett mail med resterande information.

Vid färre anmälningar än 5 deltagare ställs utbildningen in. Meddelande om eventuell inställd kurs mailas ut senast tre dagar innan kursstart.

Sista anmälningsdag är en vecka innan kursstart om inget annat anges för respektive kurs.

Är kursen fulltecknad får du ett nytt meddelande om det när vi hunnit gå i igenom alla anmälningar.

Anmäl till kurser

OBS -anmälan är bindande
Du kan anmäla till en kurs i taget.
Information om kurserna finns på utbildningssidan->

I rutan nedan finns aktuella kurser i nummerordning.

Scrolla och välj din kurs.
Fortsätt och fyll i formuläret och skicka.

Skulle du behöva mer plats att skriva, så använd meddelanderutan nedan.

När du sänt din anmälan kommer du till en bekräftelsesida. Du får också en kopia på anmälan till den e-postadress du angav ovan.