Välkommen som medlem

Bli medlem.

Välkommen till Degerors Brukshundklubb.

Som medlem i klubben får du också automatiskt medlemskap i Svenska Brukshundklubben! Utveckla dig tillsammans med din hund – vare sig du är ute efter sköna promenader i skogen, en trogen vän i vardagen eller hundsport.

Vill du veta mera så meddela oss via kontaktformuläret->

Avgiften för vuxen är totalt 600:-/år för medlemskap i både Svenska Brukshundklubben och Degerfors BK. Nedan hittar du lite om allt du får. Här hittar du också lite mera om familjemedlem, ungdomsmedlem etc.

Vi noterar dina uppgifter och så snart medlemsavgiften är betald och registrerad aktiveras ditt medlemskap. Det kan ta några dagar för registreringen att blir klar.

Teckna medlemskap i Brukshundklubben

Beroende på vilket medlemskap du väljer så hanteras det lite olika. Vi ber att du väljer något av alternativen nedan. Vissa uppgifter får du kanske ange två gånger. Det är för att vi vill kunna serva dig så bra som möjligt, och det vill Svenska Brukshundklubben, “förbundet”, centralt också göra.

Ny medlem

Du som vill bli ordinarie medlem kan teckna medlemskap här.

Detta är uppgifter till Degerfors Brukshundklubb. När du sänder iväg formuläret skickas du vidare till förbundets formulär där du får ange alla uppgifter som behövs.

OBS När du registrerat dig så får du en betalningsavi via e-post för medlemsavgiften.

Namn *

E-post *

Personnummer *

Mobilnummer

Eventuellt meddelande. (.)

Ordinarie medlemskap 600:-
Varav 200:- är lokal avgift.

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift, totalt 600:-. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

På SBK’s hemsida hittar du mera om att vara medlem->

Familjemedlemskap

Familjemedlem betalar endast lokal avgift, 200:-. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

Utlandsmedlemskap

Utlandsmedlem betalar förbundsavgift på 530 kr per år plus lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.

Ungdomsmedlemskap

Ungdomsmedlem är 6-25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då blir du medlem i båda klubbarna till priset för en. Du får båda tidningarna Brukshunden och Hundsport och får ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundklubben. Läs mer på www.shu.se.

Har du frågor så använd gärna kontaktformuläret->

Alla hundar är välkomna

Alla hundar är välkomna hos oss, oavsett ras!

Som medlem har du tillgång till
En samlad kompetens
Träningsplan med träningsutrustning
Gemenskap i en förening
Kvalitetssäkrade funktionärer

Utbildning:
Prova på dagar (t.ex. spår och sök)
Träningsgrupper med dela med sig anda

Gemenskap:
Föreningsverksamhet
Samlingsplats
Deltaga på SBK:s tävlingar
Fika med hund- och träningssnack
Allmänna träningstillfällen

Medlemsförmåner

Hundaktiviteter

Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Medlemstidningen Brukshunden

Du får vår medlemstidning Brukshunden – Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare – hem i brevlådan 6 gånger per år.

Försäkring för personolycksfall ingår

Under ditt medlemsår är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.

Rabatt på hundförsäkring

Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring.

Information och erbjudanden från Royal Canin

Genom vårt samarbete med Royal Canin får du som medlem löpande erbjudanden gällande hundfoder och näringslära.