Nästa utställning blir den 22 februari 2020

Lördagen den 22 februari har vi bokat ridhuset i Botorp hos Karlskoga Ridklubb.

Här har man byggt till lite sedan senast utanför manegen. Nu kommer klubbens lokaler att passa oss ännu bättre.

Planering och förberedelser har startat och vi återkommer med mera information efterhand.

Vill du titta på några tidigare utställningar

I menyn överst på sidan, under Utställning, hittar du länkar till våra tidigare utställninger

logo_origamihund

Kan jag ringa och fråga om utställningen:
Ja, men vi kan bara svara på frågor under dagtid. Du kan även maila din fråga till i  info@degerforsbk.se.

Hur vet jag vilken grupp min hund tillhör:
Se på SKK’s sida fliken hundraser, https://www.skk.se/sv/hundraser/.

Min tik löper, eller kommer att vara i löp under utställningen, måste jag stanna hemma då?
Nej, löptikar får komma in på utställningar.

Min hund är 3 månader kan det följa med på utställningen.
Nej, inga hundar under fyra månader får vara med på utställningen, inte heller på utställningsområdet där  även parkeringen ingår.

Varför får inte valpar under 4 månader vara med på utställningen?
Vi följer SKKs regler och skälen är två:
– man ska vara säker på att valpen har fullgott vaccinationsskydd
– att det är för stora påfrestningar mentalt för en valp att komma till en utställning med allt vad det innebär.

Har du problem eller frågor så maila oss på info@degerforsbk.se  eller via kontaktformuläret på kontaktsidan.