Degerfors                     Brukshundklubb

Anmälningsformulär

Här kan du anmäla dig till våra kurser.

För närvarande är det GRATIS att gå kurs om du är medlem i Degerfors Brukshundklubb. Om du inte redan är medlem kan du bli det i samband med kursstart. Anmälan kan göras innan du blir medlem. Ett alternativ är att du sätter in medlemsavgiften på plusgiro 648 98 74-5 , ange ditt namn och personnummer. Får du inte plats med informationen i meddelanderutan, skicka ett mail med resterande information.

Vid färre anmälningar än 5 deltagare ställs utbildningen in. Meddelande om eventuell inställd kurs mailas ut senast tre dagar innan kursstart. Är kursen fulltecknad får du meddelande om det i samband med att du anmält dig.

Sista anmälningsdag är en vecka innan kursstart om inget annat anges för respektive kurs.

När du gjort din anmälan skall det visas en sida med texten "Tack för din anmälan". Gör det inte det så har inte din anmälan sparats och du måste registrera på nytt igen.
Efter att du registrerat dig så kommer ett bekräftelsemail från vår utbildningssektor att din anmälan är mottagen. Har du inte fått detta mail inom en vecka så gör en ny anmälan eller kontakta oss.
Har du problem att kunna göra anmälan kan du kontakt oss på mail info@degerforsbk.se.

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.

OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS

OBS!! Tänk på att koden som står bredvid den tomma rutan över skicka tex GHTR måste stå i rutan när du trycker på skicka annars kommer inte anmälan fram